miercuri, 21 august 2013

Furnizor pentru invitatii de nunta, meniuri si programe

Inainte de a cumpara toate invitatiile dragute de pe piata ar trebui sa te asezi la o masa, sa tragi aer in piept si sa te gandesti ce ai nevoie defapt. Foloseste-te de tema nuntii, formala sau casual, precum si de bugetul si de timpul disponibil. Te va ajuta foarte mult sa economisesti bani daca vei cumpara plicurile de bani, numerele de masa si meniurile din acelasi loc, vorbeste cu furnizorul poate iti va face o reducere. Citeste in continuare tot ce trebuie sa stii despre materialele necesare: invitatii, meniu si programul nuntii.


Invitatia este centrul nuntii, primul contact pe care il au invitatii cu nunta si te ajuta sa transmiti ceea ce vrei, sa oferi un sentiment placut si sa trezesti curiozitate.
Invitatia contine urmatoarele informatii: numele mirilor, numele parintilor, numele nasilor, adresa si ora cununiei religioase, adresa si ora receptiei, suplimentar se pot adauga harti si alte informatii pentru a-I ajuta pe invitati sa se simta confortabil.
Invitatiile traditionale sunt din carton alb sau crem printate cu cerneala neagra, acoperite de obicei de un plic simplu, acestea sunt din ce in ce mai rar folosite pentru ca toate cuplurile vor ca invitatia lor sa iasa in evidenta, vor sa fie colorate, cu forme si detalii interesante.


Invitatiile este indicat sa le comanzi cu trei – patru luni inainte de nunta pentru a putea face modificari in liniste si pentru a le trimite prin posta sau personal.

Programele de nunta nu se folosesc foarte des in Romania, dar speram ca in viitor miresele le vor intelege utilitatea. Acestea ofera informatii utile, dar pot fi si amintiri dragute. Programele sunt de obicei sub forma unei carticele si include informatii despre ceremonia religioasa si civila, precum data, numele institutiei unde se organizeaza, titlurile lecturilor si muzica folosita, se pot include texte scurte de multumire pentru persoane importante din viata cuplului, comemorarea unei persoan dragi decedate, poate cuprinde si informatii despre ceremonie si reguli speciale.


Programele se pot printa cu cateva saptamani inainte de nunta sau imediat ce aveti toate detaliile legate de desfasurarea nuntii.
Meniul se realizeaza de obicei pentru bauturi si in cazuri foarte rare pentru mancare, acestea se pot realiza imediat ce ati semnat contratul cu restaurantul.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu