marți, 9 octombrie 2012

Trandafiri pentru par



Trandafirii pentru par sunt accesoriile pe care miresele moderne le prefera pentru completarea coafurii, in ton cu rochia de mireasa. Aceste ornamente pentru par sunt realizate manual, in functie de dorinta fiecarei cliente in parte. Ele pot inlocui clasicul voal, sau se pot integra in coafura, pe post de ornament sau cu rol de sustinere a coafurii.

Indiferent ce tip de mireasa alegi sa fii (clasica, eleganta, romantica sau moderna), accesoriile completeaza si complimenteaza stilul ales, punand in evidenta personalitatea ta. Pentru ca, pana la urma, asa ajunge o rochie de mireasa sa intre in memoria invitatilor: este pusa in valoare de calitatea accesoriilor, care ii dau unicitate si personalitate.

Accesoriile pentru par in forma de trandafiri sunt detaliile care pun in valoare atat rochia de mireasa, dar subliniaza si coafura; pana la urma, coafura este cea care confera stil miresei. Atat timp cat mireasa se simte bine cu coafura aleasa, atat timp cat coafura incadreaza corect – din punct de vedere estetic – trasaturile miresei, efectul nu poate fi decat unul reusit, ceea ce se va traduce in niste fotografii memorabile si in niste amintiri care voi dainui peste vreme.

Trandafirii pentru par pot fi realizati din materialul rochiei sau, dimpotriva, in contrast cu aceasta, pentru a se pune reciproc in valoare. Pot fi ornati cu perlute, strasuri, pene, in functie de preferinte, si sunt disponibili in doua culori: alb si ivoriu din satin sau organza. Bineinteles, pentru o pata de culoare care va fi cu siguranta apreciata, trandafirii pentru par pot fi realizati intr-o gama variata de culori si nuante trendy care sa te faca sa te simti cu adevarat speciala in ziua nuntii tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu