marți, 2 octombrie 2012

Voalete pentru mirese



Se apropie momentul mult asteptat al nuntii. Ti-ai gasit sufletul pereche, ai ales cea mai potrivita rochie care sa iti puna corpul in valoare, ai optat pentru meniul cel mai atractiv si ai stabilit locatia in care invitatii tai sa petreaca o noapte de neuitat. Accesoriile pe care le vei purta in ziua nuntii completeaza tinuta, iti ofera un aer special pe care numai miresele il au si scot din anonimat intregul ansamblu vestimentar, oferindu-i unicitate.
Intre accesoriile miresei se regaseste si fina voaleta. La fel ca intreaga gama de accesorii, si voaleta trebuie aleasa cu foarte mare grija, in functie de tipul si culoarea rochiei, dar si de trasaturile fetei si in functie de stilul nuntii.

Cada de moda Ella va ofera voalete pentru mirese in doua nuante de culoare: alb si ivory, cate doua modele pentru fiecare nuanta. Accesorizate cu pene, voaluri si dantele, voaletele disponibile pentru comanda online sunt o varianta in trend pentru clasicul voal din tulle de care atatea mirese nonconformiste fug.

Voaleta pentru mirese este un obiect nelipsit din gama accesoriilor pentru nunti, fiind realizata manual, din plasa cu ochiuri mari, accesorizat cu pene, perle sau flori din diferite materiale. Aceste minipalarii sau “vintage veil”, cum mai sunt ele cunoscute, reprezinta intoarcerea la era extravaganta a purtarii palariilor. Voaleta reprezinta ineditul, clasicul si femininul in tinuta miresei.

Voaletele sunt preferatele mireselor romantice, gingase, sensibile, indiferent de rochia de mireasa aleasa: de printesa sau care subliniaza trasaturile corpului. Acest accesoriu discret este una dintre cele mai elegante optiuni, care iti va scoate la lumina latura senzuala si te va face sa emani un aer vintage, distins.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu