joi, 14 august 2014

Invitatiile transmit emotie

Magia momentelor speciale e transmisa cu emotie prin fiecare detaliu ce contribuie la creionarea adevaratelor povesti. Pentru raspandirea vestii legate de uniunea unui cuplu, invitatiile de nunta necesita o atentie deosebita, iar Crisia Shop o poate oferi. Invitatii de botez Crisiashop sau de nunta, toate vor impresiona si vor ramane amintiri de neuitat in randul invitatilor si chiar pentru miri.

Alegerea lor reprezinta un punct important pe lista pregatirilor pentru nunta, cand  programul este supraaglomerat si fiecare detaliu conteaza. Evenimentul e construit in jurul unei teme ce va reda cat mai nuantat bucuria si implinirea viitorilor insuratei. Invitatia aduce si o intreaga serie de informatii pentru nuntasi, cum ar fi data, locul sau ora la care se va desfasura nunta sau botezul.

Invitatiile sunt alese si in functie de bugetul de care dispuneti, in functie de care puteti opta pentru modele personalizate. Pot transmite cu usurinta eleganta, simplitatea sau fastul sub forma caruia va decurge asteptatul moment. Crisia Shop propune numeroase colectii pentru toate gusturile si bugeturile.

Echipa  Crisia Shop te ajuta cu o varietate de texte insipirate, fonturi, dar si carduri de confirmare, plicuri sau carduri de masa. Pentru o comanda de peste 200 de invitatii se face o reducere de -15%, iar pentru comenzile ce depasesc 300 de lei, transportul este gratuit.

Crisia Shop este alaturi la conturarea unor clipe de neuitat, pentru ca atmosfera nuntilor sau botezurilor sa fie de basm.

invitatii de botez

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu