luni, 1 septembrie 2014

Modele de rochii de mireasa cu stil

Rochiile de mireasa pot fi in foarte multe stiluri, de la cenusareasa pana la sirena si de la baby doll pana la stilul anilor ’80.

Mai jos am facut o selectie de rochii stil sirena de la magazinul de rochii Casademodaella.ro realizate din materiale foarte bune.  cum ar fi tafta duchess (ducess), tafta ducess imbracata in dantela frantuzeasca cusuta manual pe tull, tafta elasica si dantela Chantilly, tafta ducess imbracata in dantela macrame voal Chiffon, voal American pufos, voal chiffon plisat, voal cristalin,  tull de matase, dantela frantuzeasca cusuta manual pe tull, dantela aplicata manual (partea de sus), dantela din matase Chantilly, tafta creponata.

Rochie de mireasa stil sirena Adriana

rochie mireasa adriana

Rochie de mireasa stil sirena Sofia

rochie mireasa sofia

Rochie de mireasa stil sirena Simona

rochie de mireasa simona

Pe langa rochiile de mireasa cei de la Casa Ella mai vine in ajutorul doamnelor si domnisoarelor si cu accesorii pentru mireasa la preturi foarte, accesorii de nunta si accesorii de botez.

Magazinul de rochii de mireasa Casa de moda Ella va ofera foarte multe modele de rochii si stiluri diferite, stiluri care pot fi combinate intre ele, se pot folosi doar partea superioara sau partea inferioara.

Mai jos am pus o harta cu localizarea pentru showroom-ul celor de la Casa Ella, locul unde puteti vedea si proba majoritatea modelelor de rochii prezente si pe site.



Vizualizaţi Rochii de mireasa Casa de moda Ella pe o hartă mai mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu